Legalizare - autentificare - apostila

Legalizarea traducerilor de către notarul public Pot facilita legalizarea traducerilor la notar, în numărul de exemplare dorit. Pentru a vă oferi acest serviciu, este necesar să îmi puneți la dispoziție actele în original, pentru a le prezenta notarului public atunci când se legalizează traducerile.
Apostilarea actelor originale și/sau a traducerilor legalizate În anumite situații, în funcție de cerințele autorităților din străinătate la care depuneți actele/traducerile actelor din România, acestea trebuie să aibă aplicată Apostila de la Haga (Convenția de la Haga din 5 octombrie 1961) pe actul original și/sau pe traducere. Pot facilita obținerea Apostilei de la Haga pe actele originale și/sau pe traducerile legalizate.
Acte notariale semnate de cetățeni italieni traducerea orală a documentelor cu ocazia semnării lor în fața notarului public (luarea consimțământului cetățeanului italian) pentru declarații, procuri, specimen de semnătură, contracte de vânzare-cumpărare, ipotecă, cesiune, etc.
Declarația valoare acte studii Declaraţia de valoare este eliberată de Secţia Consulară a Ambasadei Italiei numai pentru actele de studiu finale, în scopul continuării studiilor în instituţii de învăţământ italiene, pentru înscrierea la cursuri universitare şi post-universitare în Italia şi pentru a demara în Italia procedura de echivalare a actului de studiu obţinut în România. Vă pot ajuta cu întocmirea și depunerea dosarului la Consulatul Italiei pentru emiterea Declaraţiei de Valoare.
Pentru cotații de preț și termene de predare, vă rog să mă contactați la numărul de telefon +40.732.544.562 și/sau prin e-mail la: cristina@inter-lexis.ro

Adresa: Șos. Iancului nr. 53, Sector 2, București (rog sunati in prealabil - nu avem program cu publicul, lucrăm numai la distanță, prin curier)

Telefon: +40.732.544.562

E-mail: cristina@inter-lexis.ro

Toate drepturile rezervate © 2022 traducator-autorizat-italiana.ro

Realizare Site Web